Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
Yazar: sui_cast1 » 05 Haz 2018, 09:58
Musa Can ÇİL yazdı:Vallahi Gökhan Abi'ye ızgara ve yeni hesap konusunda kesinlikle katılıyorum.
Bazen model senin değilde haber veriyormuşsun gibi oluyor.
Modele gelecek olursam farlarına, dış gövde ve iç mekan renk uyumuna ve heybetine bayıldım. Zaten Revel üretimi olmayan birisi için kesinlikle bu model alınması gerekiyor. Norev büyük incelik yaptı bence sizlere...
Ama keşke o pedalları direksiyon çapı kadar büyük yapmasaydı. Acaba gaz pedalının büyüklüğü motor büyüklüğüne bir atıf mı bilemedim şimdi
Keyifle sergile Usta, sana yakıştı bu parça..

Bu vesileyle hesapları da ayırmış olalım..
Norev güzel jestler yapıyor arada bize haklısın Musa.. Pedallar biraz kaba evet. Ama çok yadırgamadım.. Fren pedalı normalde de geniş olur ve bunların gaz pedalı otobüs tipi..
Sonuç olarak beni mutlu etti.. Sağolasın
BuRaK-B yazdı:Revell'in dikkkat çeken noktaları yok değil, ancak eskki kalıplama yeni renk yanlış hatırlamıyorsam. Çok güzel çok yerinde seçim yapmışsın..

Revell'i çok hatırlamadığım için bir şey diyemeyeceğim Burak. Ama revell'in kaputunun kapanmadığını hatırlıyorum. Bu kapanıyor en azından 
Teşekkür ederim
Erdem yazdı:Hayirli olsun Bahadir yeni model, kasa olarak bu Mercedes'i oldukca begenirim. Hem sade hem cekici bir havasi var, motorun bu kadar guclu oldugunu bilmiyordum, 6.9 nedir yahu

Keyifle ve iyi gunlerde sergilenmesini dilerim

6.9 özel bir modeldir Erdem hocam. Petrol krizi zamanında herkesin küçük hacimli modellere yöneldiği bir ortamda mercedes'in risk alarak ürettiği bir seridir. Gerçek 6.9'lar oldukça değerli şimdilerde..
Çok teşekür ederim.G.HEPARSLAN yazdı:sui_cast yazdı:G.HEPARSLAN yazdı:Izgara olayı sıkıntılı ama model de model hani.. =>>
Paylaştığın her iki modelde de far silecekleri hoşuma giden detaylardan oldu.
Yıldız ve jantlar çok hoş.. Tam nazar değdirmelik.
Ağırılığı fotoğraflardan hissediliyor. Güzel işler çevirdiniz Emre ile..
O değil de, sana başka bir hesap gerekiyor bence paylaşım konusunda. =>>
Senin yeni aldığın modeller de haber veriyormuşsun gibi geliyor gözüme ve arada kaynıyor bazıları..
Söyle Eray' a açsın sana farklı bir renk sui_cast1 şeklinde.
İyi günlerde sergilensin ve koleksiyondan çıkmasın abim.

Teşekkür ederim Gökhab abi..
Cidden ağır bir model..
Haberle karışma olayına yapacak bir şey yok artık
Yeni bir hesap gelirse ondan da devam ederiz 
Gökhab abin,

üyelik işini halletti az önce. ;))
Hayırlı uğurlu olsun.

Sağol abi.. Ben de sana teşekkür ediyorum beni bu karmaşadan kurtardığın için 
-

sui_cast1
- V.I.P. ÜYE

-