E.Uca yazdı:En güzel Porsche kasalarından biri.
Güzel günlerde sergile Berent...
Katılıyorum Erman abim.

|
||
diecastr.com
|
||
AUTOART - PORSCHE 911 996 GT2Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
22 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 GT2
Katılıyorum Erman abim. ![]() ![]()
Yorumdaki tespitine bayıldım Serhat. Kesinlikle BAKtırıyor. ![]() İlgine çok teşekkür ederim. Farklı Porsche' lerde görüşmek üzere..
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 GT2Berent abi modelin hayırlı olsun,güzel günlerde sergilensin. Gerçekten çok şık. Yolda karşılaştığının ön ve arka jantları da farklı birbirinden
![]() Kalp ne ile dolu ise, dilden o dökülür...
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 GT2İstediği kadar eski üretim olsun bu model senin koleksiyonunda olmazsa olmazlardandı kardeşim.
Araca hayran olunca modelininde kusurlarını görmüyor insan. ( Ayrıca şimdi üretilen modellerin yanında kusur bile sayılmaz bu durumlar ) 1/1'de bu aracın motor sesini sevmeyenin aklından şüphe ederim. Bak bunu bir amerikan sever olarak söylüyorum. Çünkü bu araçtaki turbo besleme o kadar iyi ki aracın devir çevirmesi muazzam bir ses veriyor. Güzel modeli bol fotoğraflarla bize sunduğun için teşekkür ederim kardeşim. Keyifle sergile.. ![]() ![]()
Ön ve arka jantın farklı olma durumunu bende anlamış değilim fakat muhakkak mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünüyorum. Bir daha denk gelirsem kesinlikle soracağım. ![]()
Artık Autoart' ın bu eski üretimlerini ilerleyen zamanlarda mum ışığında arayacağız. Dediğin gibi bu yüzden eski yönleri gözüme gelmiyor bile. ![]() Turbo sesi konusunda çok haklısın. Tam gazda çok yırtıcı bir sese sahip. Hislere tercümansın kardeşim. Yorumunla heyecan kattın. ![]()
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 GT2Maşallah..
NFS'de az mı oynardım çocukken ![]()
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 GT2Çok şık bir Porsche daha edinmişsin Berent. Keyifli sergilemeler.
![]() --- Emre Erbaşar
Çocukluktan kalan yaralar bunlar hep. ![]()
22 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 10 misafir |