Autoart uretimi olan model ureticinin klasik duzgun boya ve dogru kaliplama ozelliklerine sahip. Her zamanki gibi ilk 3 resim 1/1 araca ait, begenmeniz dileklerimle iste karsinizda 1959 Chevrolet Corvette

|
||
diecastr.com
|
||
1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTTum foruma selamlarimi ileterek merhaba diyorum
![]() Autoart uretimi olan model ureticinin klasik duzgun boya ve dogru kaliplama ozelliklerine sahip. Her zamanki gibi ilk 3 resim 1/1 araca ait, begenmeniz dileklerimle iste karsinizda 1959 Chevrolet Corvette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTBundan 2 yıl önce beşiktaş tan bebek e doğru yürürken Arnavutköy de kısa evlerin altında bir tane beyazı vardı. İçi kırmızı convertible ya 60 ya 59 emin değilim ikisi aynı kasa sanırım. Geçende de çizim atölyesine giderken Nişantaşın da tam visne curugu olmasa da bordo rengini gördüm. Oldukça şık bir tasarıma sahip.. İyi günlerde keyifle sergilemenizi dilerim değerli Erdem abi koleksiyonunuzun son halini merak ediyorum. Üye vitrinlerini günceller misiniz
Ali Çaglar Gül
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTErdem abi hayırlı olsun. İyi günlerde sergile.
![]()
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTCorvette'lerde her daim kirmizi renk favorim olsa da, bu modelde ic renginden ötürü beğenimi kesinlikle kazandı. Artik bahar geldi, üzerimizi açmanın tam zamani.
![]() ![]()
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTÇok güzel çok her seferinde paylaştığın modellerde bununla ne tur atılır diye düşünmeye başlıyorum abi.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTHarika bir model Erdem.
Güzel günlerde sergilemeni dilerim. Kırmızı kardeşten selamlar. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTNefis bir model Erdem, güle güle seyret.
Aynısından vardı bende, tadını çok iyi biliyorum, şimdi Eray kardeşimde. Başyapıt... ![]() ![]()
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTEfsane model. Benimde almam gerekiyor turkuaz renginin peşindeyim bakalım bu kurlarla nasıl olacaksa.
Senden 53 vetteyi almadığıma da ayrı pişmanım ya neyse abi. Paylaşım için teşekkürler. Keyifle sergilensin ![]()
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOARTBir Corvette sever olarak nedense gerçeği de klasikler arasında hatrı sayılır bir yere sahip olsa da bana hiç çekici gelmez bu araba ama; modeli de çok güzel ve detaylı bir şekilde üretilmiş, ilerde kırmızı olanını muhakkak eklemem gerekecek koleksiyonuma sanırım, hayırlı olsun Erdem Abi, iyi günlerde sergile.
![]()
Re: 1959 CHEVROLET CORVETTE - AUTOART
İçten ve güzel yorumun için çok teşekkürler Ali, ne kadar şanslısın ki bu özel aracı 1/1 olarak görmüşsün ![]() ![]()
Çok teşekkürler Eray ilgin için ![]()
Sağolasın Berent, iç mekanı kırmızı olan modelleri seviyorum ve tam sayısını bilmesem de herhalde kırmızı iç mekanlı 10 kadar modelim olmuştur ![]()
Teşekkürler Serdar, düşündüm de gerçek araca binme şansımız olsa tur atmak gerçekten de müthiş olurdu ![]()
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir |