tr-tuner yazdı:Ben mavi olanı beğendim,alışılmış Porsche renklerinin dışında güzel bir renk olmuş. Keyifli sergilemeler...
İlgine teşekkür ederim Ahmet.

|
||
diecastr.com
|
||
AUTOART - PORSCHE 911 996 & 997 GT3 RSYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
26 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 & 997 GT3 RS
İlgine teşekkür ederim Ahmet. ![]()
İçten, samimi yorumun için teşekkür ederim Ali. ![]() Daha iyilerinin seninle olması dileği ile. Güzel bir hafta dilerim. Görüşmek üzere. ![]()
Çok teşekkür ederim Deniz abi. ![]() O değil de gözüm Martini Transporter' da. ![]()
Porsche modelleri toplamaya çalışan biri olarak Autoart sağolsun çok destek oldu benim için. ![]() ![]() Ne yalan diyeyim, ben de 996' dan yanayım. HIrçınlığı daha sakin bir görünümün altında yatıyor sanki. Tespitler çok doğru yani. ![]() İlgin ve yorumun için teşekkür ederim Taha. ![]()
Aynen kardeş, Amerikancılar neon ve canlı renkleri severler ![]()
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 & 997 GT3 RSJant ve iç mekanda 997 kasada ise 996'yı tercih ediyorum. İyi günlerde sergile Berent..
![]() ![]()
Sanırım aynı fikirdeyiz Bahadır abi. İlgine çok teşekkür ederim. ![]()
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 & 997 GT3 RSKardeşim çok keyifli kareler bunlar, ikili yan yana çok güzel olmuş arkadaki güzel mekanla beraber. Fotoğraf yarışmasında da benim de favorilerim arasındaydı tekrar tebrikler kardeşim.
Benim tercihim de retro tarzımdan sanırım eski kasa olurdu herhalde ama diğerine de yok demem ![]() Hayırlı olsun kardeşim keyifli sergilemeler. ![]()
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 & 997 GT3 RSikisi de harika ama mavi olan daha can alıcı duruyor. Fotoğraflama için tebrik ediyorum. En güzel günlerde sergilensin...
Çok teşekkür ederim Alper. ![]() Ben de biraz eski kafalılardanım. ![]() ![]() Beğenmene sevindim Alper. Tekrardan görüşmek üzere. ![]()
Erman abi çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. ![]()
Re: AUTOART - PORSCHE 911 996 & 997 GT3 RSİkisi de mükemmel parçalar. Ayrıca birbirleriyle uyumlu olması da çok güzel...
![]() ![]() Ayrıca fotoğraflar mükemmel olmuş. İkili karelerle başlayıp tek tek tanıtımlarını yapıp tekrar beraber poz vererek paylaşımı bitirmen ne kadar uğraştığının bir kanıtı. Ellerine emeğine sağlık kardeşim. Keyifle sergilensinler ![]() ![]() ![]()
Her iki modelin de ilk paylaşımı olduğu için ikili karelerin yanında ayrı ayrı da tanıtmak istedim. İkili çekimlerde duyulan haz sanırım biraz daha fazla. ![]() ![]() Senin bakış açında güzelmiş kardeşim. Bu şekilde hiç düşünmemiştim. ![]() ![]() İlgin ve kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim. Farklı Porsche' lerde görüşmek üzere. ![]()
26 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir |