------------------------------------------------------------------------------------------
Hepinize selamlar değerli hobiciler...
Bugüne kadar olan çalışmalarımız ve tüm değerli paylaşımlarımız ile,
DIECASTR çatısı altında çok değerli bir aile ortamı oluşturduğumuzu düşünüyorum.

Bu anlamda ve yakın zamanda DIECASTR AİLEMİZE katılan,
Digital Otomobil Dergisi DR.DIECAST' dan sonra, bir müjdeli haberi daha sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

13.Nisan.2014 tarihinde 6. yılını dolduracak olan sitemiz DIECASTR.COM, LEGEND GARAGE ile yollarını birleştirmiştir.

------------------------------------------------------------------------------------------
Forum Kıdemli Üyemiz Ahmet KADI' nın, bir hafta boyunca yaptığı ön görüşmeler ve tarafımca yapılan final görüşmeleri sonucunda;
LEGEND GARAGE mağaza sahibi Bülent Bey' ile, sitemize sponsorluğu hakkında ve 1 yıl geçerli olacak sözleşmeyi taraflar olarak imzalamış bulunuyoruz.

Yapılan bu sözleşmede;
Sadece site giderlerimiz karşılanacak olup, LEGEND GARAGE firmasından ekstra bir ücret talep edilmediğini belirtmek isterim..
Yıl içerisinde ve karşılıklı alacağımız kararlarla sitemizde yapılabilecek olan tüm organizasyonlara da, LEGEND GARAGE tarafından destek verileceği sözünü almaktan ise hobimiz adına mutluluk duymaktayım.

Yapılan girişimler ve sitemiz adına atılan bu önemli adımların tüm hobicilere faydalı olmasını dilerim.

DIECASTR AİLEMİZE HOŞ GELDİN LEGEND GARAGE..

LEGEND GARAGE tarafından yapılacak tüm paylaşımları;

linklerini verdiğim kategorilerden takip edebilirsiniz..

Tüm üyelerimize iyi forumlar dilerim..

20 KASIM 2013 GÜNCELLEMESİ

Legend Garage' ın web tasarımı ile ilginen Onur Bey' in mail adresime gönderdiği banner çalışmasını portalımıza ekledim..
Bu anlamda Bülent Bey ile yaptığımız telefon görüşmesinde, üyelerimize özel ve sürekliliği sağlanacak avantajları da görüşme fırsatım oldu..

---------------------------------------------------------------------------
Forumumuza kayıtlı olan üyelerimizin listesi tarafımca hazırlanacak olup Legend Garage web sorumlusu Hazel Hanım' a iletilecektir..
Karşılıklı olarak tüm alt yapı çalışmaları tamamlandığında da gerekli bilgilendirmeler sponsorumuz tarafından yapılacaktır.