Daha önceleri yaşanan böylesine bir şifre alımı durumunda ve o kişinin ağzından yazılan mesajlarda; mahkemelik olunabilecek durumlara gelinmişti.

Bu anlamda yaşanan ilk durum ve özetle şu idi:
Bir başka diecast hobi sitesinin yönetim kadrosunda bulunan bir kişinin, bizim forumumuzdan samimiyet yaşadığı bir arkadaşının şifresini alması ve tüm konuların altına yerli/yersiz yorumlarda bulunması ile ve IP adresinden takibim ile ortaya çıkmıştı.

Yönetim olarak, bu durumu tecrübe etmemize ve o dönem için bilgilendirme yapmamıza rağmen; forumumuzda ve bu anlamda 2. durum yaşanmıştır.

Yaşanılan bu durum ise; YÖNETİM KAYITLARINDAN tespit edilmiştir...

Konu hakkında ve isim vermeden ufak bir bilgilendirme yapacak olursam;
Bir FORUM ÜYEMİZİN, bir diğer FORUM ÖZEL ÜYEMİZİN şifresi ile kendisine hak sağlaması durumudur.
>Yönetim kayıtlarından tespit edilen bu durum ile ve ilgili üyeyi telefonla aradım...
Konudan haberinin olmadığını ancak şifreyi iyi niyeti ile ve kendi isteği ile verdiğinden bahsetti.
Forumda yapılan tüm eylemler ve hangi IP adresinden yapıldığı kayıtları YÖNETİM KAYITLARI bölümümüze otomatik olarak, rapor halinde düşmektedir.
Bu; şu demek oluyor ki, yazdığınız her mesajın ve IP adresinizden kayıdı var.
Bu raporlar da, tarafımca ve moderatörlerimiz tarafından incelenmektedir.
Foruma kayıt olan tüm üyelerin, IP adresleri ve yapmış olduğu işlemler; saniyesi saniyesine kayıtlıdır.
Bu kayıtlara dayanarak ve ilgili kullanıcı uyarı ve 1 gün uzaklaştırma almıştır.

Uzaklaştırma sebebi: » IP Numaranızdan başka bir üyenin şifresi ile kendi adınıza rep kullandığınız tespit edilmiştir.
Bu tür durumların bir daha yaşanmamasını ve en başta kendi adınıza zarar görmemenizi diliyorum...

Tüm üyelerimize iyi forumlar...